TINY HOUSE

Beschikbaarheid

Voorzieningen

Suite:
Algemeen
Buiten
Optioneel
Faciliteiten Camping

TINY HOUSE

Het Tiny House is ontworpen om u een comfortabel en gezellig verblijf te bieden, met alle benodigdheden die u nodig heeft. Het Tiny House is compact maar slim ingedeeld, waardoor elke vierkante meter optimaal wordt benut. Het interieur is smaakvol ingericht en biedt een uitnodigende sfeer. 

  1. Badkamer: Het Tiny House beschikt over een eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel. U kunt genieten van een verfrissende douche na een dag vol avontuurlijke activiteiten in de omgeving.
  2. Keuken: De keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw eigen maaltijden te bereiden. Er is een kookplaat, een oven, een koelkast en een wastafel. Keukengerei, servies en bestek zijn ook aanwezig.
  3. Slaapkamer: met een tweepersoonsbed
  4. Slaapbank: Het Tiny House beschikt over een comfortabele slaapbank, waarop u kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Het bed kan gemakkelijk worden omgezet van een bank naar een bed, waardoor er overdag meer ruimte is.

Daarnaast biedt het Tiny House ook extra voorzieningen om uw verblijf aangenaam te maken, zoals een eethoek, opbergruimte voor uw bagage en een buitenruimte met relaxstoelen.

Onze camping aan de Maas biedt ook diverse faciliteiten en activiteiten, zoals fietsverhuur, wandelpaden en mogelijkheden voor watersport. U kunt de omgeving verkennen, ontspannen bij het water of de lokale attracties bezoeken.

We hopen dat deze beschrijving u een goed beeld geeft van ons verhuurde Tiny House op onze camping aan de Maas. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!