ACCOMMODATIES

Accommodaties:

Luxury Suite (2 pers)

Met 2 personen heerlijk tot rust komen langs de Maas. In je eigen Luxury suite met sanitair. In de avond de vuurschaal of BBQ aan of een hengeltje uitgooien. Deze accommodatie staat op een unieke locatie in het rivierengebied en heeft de gemakken en het comfort van een hotelkamer en de charme van een tiny house direct aan de stromende Maas.
NIEUW

Bell Tent

Overnachten in een sfeervol ingerichte Bell tent direct aan de stromende Maas. Je verblijft op een mooie en unieke locatie in een natuurrijke omgeving in de Bommelerwaard, een eiland tussen de Maas en de Waal. Een ideale plek om tot rust te komen. Er is bij de Bell Tent voldoende buitenruimte om te ontspannen en een vuurtje of BBQ aan te steken. Je kunt in de omgeving prachtig wandelen, fietsen en suppen. We geven je graag tips over de omgeving, routes en leuke uitstapjes.
NIEUW

Comfort Kampeerplaats

Op ons kampeerbeeld zijn diverse plaatsen. De comfortplaatsen hebben uitzicht op de haven en er zijn meerdere stroompalen aanwezig met 10 Amp. en ook de watertappunten ontbreken niet. Wanneer je een lang verlengsnoer/haspel meeneemt, kan je soms net even iets verder van een stroompaal afstaan.

Basis kampeerplaats - Trekkersveld

Bent u op vakantie met de fiets en zoekt u met uw tent een overnachtingsplaats? We hebben een speciaal trekkersveld. Een toiletgebouw en watervoorzieningen zijn rond ons hoofdgebouw. Reserveren kan online of telefonisch, voor maximaal 3 nachten. Bel ons gerust voor nadere informatie.