Welkom bij Camping Heerewaarden
De gezelligste camping aan de Maas
Overnachten? klik hier
Eetcafe met terras aan de Maas
ook buiten het hoogseizoen geopend
Hapje eten? klik hier
Jachthaven
direct aan de Maas
meer weten? klik hier
Supboard huren?
mooie routes in de omgeving
Supboard boeken? klik hier
Previous
Next

Neem contact op en boek een plaats of een supboard:

5/5
Over Camping Heerewaarden

Seizoen 2021: Open vanaf 1 maart t/m 31 oktober

Camping Heerewaarden is gelegen op een prachtige plek aan de Maas. Vanuit de jachthaven met maar liefst 150 ligplaatsen vaart u direct de Maas op, maar kunt ook via Sluis Sint Andries de Waal op varen. Tevens beschikking we over een helling waar u een boot of jetski te water kunt laten (uitsluitend voor klanten).

De camping wordt de komende jaren gerenoveerd en geherstructureerd. Het kampeerveld en pier biedt ruimte voor meer seizoensplaatsen, campers en kampeerplaatsen. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. 

Waarom kamperen in Heerewaarden?

Unieke locatie

Een eiland tussen maas en waal. Je kan het beschouwen als een aparte waard tussen de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal.

Watersport

Mogelijkheden om te suppen, waterskiën of rustig te varen

Botenhelling

Uitsluitend voor gasten.

Wireless Internet

Er is gratis internet rondom het hoofdgebouw

Fiets en Wandelroutes

Wil je omgeving verkennen met de fiets of te voet? Vraag naar een fiets of wandelkaart bij die receptie

Speeltuinen

Speeltuinen en sportvelden zijn aanwezig

98

Jaarplaatsen

150

Havenplaatsen

16

Verhuur accomodaties

103

Seizoens- en Kampeerplaatsen

Activiteiten

Blokhutboot

De echte thuishaven van Blokhutboot.nl ligt in de Bommelerwaard, in het dorpje Heerewaarden om precies te zijn. Heerewaarden is een klein, oud vissersdorpje aan de Maas. Het vertrekpunt in Heerewaarden is ook de locatie van het familiebedrijf waar de blokhutboten ook gebouwd en onderhouden worden. Het rivierengebied van de Bommelerwaard is een van de mooiste vaargebieden van Nederland. Dit vaargebied grenst aan het bekende Land van Maas en Waal. Aan de oevers van de Maas bevinden zich tientallen (stads)haventjes, zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker kan barbecueën en een kampvuurtje maken.

WEBSITE

Waterskicentrum Splash!

Waterskicentrum Splash! organiseert lessen waterskiënwakeboarden en wakesurfen en organiseren daarnaast ook vrijgezellenfeestenvriendenuitjes en bedrijfsfeesten. Elke watersporter (van beginnend tot gevorderd), is welkom bij Waterskicentrum Splash!

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons enthousiaste team. Niet voor niets zijn wij al meer dan 20 jaar een toonaangevende organisator van sportieve uitjes op en aan het water!

WEBSITE

Suphuren.com

Suphuren.com

Suphuren.com is hèt adres waar je één of meerdere sups kunt huren voor een dag of een langere periode. Wij hebben alleen sups uit het topsegment van Jobe. Wij willen dat je met het beste materiaal het water op gaat; het is immers een dagje uit en je wil daar plezier aan beleven! Om je veilig het water op te laten gaan, doen we er ook gratis een zwemvest bij.

Boek hier uw sup: www.suphuren.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief

There is an error in subscription form. Contact website administrator please.

We wachten op u

Hogestraat 37
(+31) 0487 - 57 1649
info@campingheerewaarden.nl
Hoogseizoen: dagelijks van 09:00 - 22:00